Όροι Χρήσης

 

Στοιχεία Επιχείρησης
Επωνυμία: Καμπούρη Άννα του Αντωνίου
Έδρα: Οδός Ριμινιτών Λάμπη Κως ΤΚ 85300
ΑΦΜ: 103427274 Δ.Ο.Υ Κω
Τηλ: 2242021993 & 6980855848

Αρ. ΓΕΜΗ: 154842420000

 

Το www.qup.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα μέσω του Διαδικτύου της ατομικής επιχείρησης με επωνυμία «ΚΑΜΠΟΥΡΗ ΑΝΝΑ» που εδρεύει στην Κω επί της οδού Ριμινιτών περιοχή Λάμπη με ΑΦΜ 103427274 Δ.Ο.Υ Κω Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρείας μας , που βρίσκεται στην διεύθυνση www.qup.gr.

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η τυχόν συναλλαγή σας μαζί μας μέσω της ανωτέρω ιστοσελίδα www.qup.gr διέπεται από τους παρακάτω όρους και η συναλλαγή σας μαζί μας συνεπάγεται την αποδοχή των όρων αυτών.

1. ΟΡΟΙ

Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρηστές για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσω της ιστοσελίδας του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν καταλαμβάνει παραγγελίες τις οποίες έχετε ήδη κάνει.

2. ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΠΡΟΪΟΝΤΑ

εταιρεία μας δεσμεύεται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της www.qup.gr,τόσο όσον αφορά την ύπαρξη των ουσιωδών χαρακτηριστικών που κατά περίπτωση περιγράφονται για κάθε προϊόν που διαθέτει, όσο και για την ακρίβεια των στοιχείων που αφορούν τις παρεχόμενες , από το ηλεκτρονικό κατάστημα της , υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.

3. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η εταιρεία μας εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους. Το ηλεκτρονικό κατάστημα μας δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής. Επίσης η εταιρεία μας ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

4. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Η ιστοσελίδα www.qup.gr είναι ο επίσημος διαδικτυακός τόπος της εταιρεία μας. Όλο το περιεχόμενο που αναρτάται στην ανωτέρω ιστοσελίδα συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ή/και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με με εμάς καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθεμίτου ανταγωνισμού.

Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεση τους στις ιστοσελίδες www.qup.gr δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

5. ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΧΡΗΣΤΗ

Οι χρήστες της ιστοσελίδας www.qup.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν αυτή για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε Περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

6. ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Αναγνωρίζοντας τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Σας Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Η ασφάλεια του απορρήτου επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:

Αναγνώριση Πελάτη
Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (e-mail ή username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία.

Σας δίνετε η δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) και τη διεύθυνση ηλεκτρονικής σας αλληλογραφίας (e-mail) όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητάς και απόκρυψης του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας.

Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ. ημερομηνία γέννησης). Επίσης σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε όχι μόνο γράμματα και αριθμούς αλλά και σύμβολα για τη δημιουργία password.

Αυτόματη Αποσύνδεση
Εάν δεν υπάρξει καμία δραστηριότητα για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα γίνεται αυτόματη αποσύνδεση από το χώρο μελών του ηλεκτρονικού κατάστηματος μας.

Απόρρητο Συναλλαγών
Η τήρηση του απορρήτου είναι αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του e-commerce (ηλεκτρονικού εμπορίου). Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρήστη προς το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι απόρρητες και έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Τα στοιχεία των πελατών καθώς και οι συναλλαγές τους δεν αποκαλύπτοναι εκτός και αν υπάρχει έγγραφη εξουσιοδότηση-συνεναιση από τον πελάτη ή εάν αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.

7. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του www.qup.gr είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά σας στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επίθετο επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων κλπ.) κατά κανόνα για να διεκπεραιώσουμε παραγγελίες σας ή για να παράσχουμε τις υπηρεσίες μας. Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες μας, τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας, την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών και την διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές).

8. ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε πληθώρα προϊόντων σε είδη πληροφορικής, τηλεφωνίας, αναλωσίμων, παιχνίδια και πολλά άλλα.

Η εταιρεία μας κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Παρόλα αυτά δεν μπορούν να αποκλεισθούν περιπτώσεις λαθών σε τιμές και χαρ/κά προϊόντων και δεν μπορεί να εξασφαλισθεί, ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή «ανθρώπινα» λάθη κατά την ενημέρωση / αναγραφή της τιμής ενός προϊόντος. Για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των αγορών σας καλούμε εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, πριν προχωρήστε στην παραγγελιά του να επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης στο 22420-21993 ή μέσω mail στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση info@qup.gr

Επίσης σας συνιστούμε πριν προβείτε σε αγορές από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα να επισκεφτείτε την ενότητα βοήθεια & όροι χρήσης, όπου θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία και τον τρόπο αγοράς προϊόντων.

Μετά την καταχώρηση της παραγγελίας σας θα λάβετε αυτοματοποιημένο e-mail το οποίο θα αναφέρει τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας. Μετά την επεξεργασία της παραγγελίας, θα λάβετε το δεύτερο και επιβεβαιωτικό e-mail με τα προϊόντα που θα σας αποσταλούν.

Κατά την εξέλιξη της παραγγελίας σας θα λάβετε μια σειρά αυτοματοποιημένων e-mail, τα οποία θα αναφέρουν τη πρόοδο της παραγγελίας. Αυτά τα μηνύματα αφορούν τα εξής βήματα :

Επεξεργασία παραγγελίας: Όταν η παραγγελία σας έχει παραληφθεί από συνεργάτη της εταιρείας μας ο οποίος την ελέγχει ως προς την ορθότητα της.

Κατάσταση συγκέντρωσης: Η παραγγελία σας βρίσκεται στο στάδιο συγκέντρωσης προϊόντων στην αποθήκη μας.

Τιμολόγηση : Τα προϊόντα της παραγγελίας συλλέχθηκαν και έχουν δρομολογηθεί για αποστολή στο χώρο σας.

Μερικώς τιμολόγηση: Κάποιο/α από τα προϊόντα της παραγγελίας σας δεν συλλέχθηκε και έχει μείνει ως εκκρεμότητα. Θα σας παραδοθούν τα προϊόντα τα οποία αναφέρονται στο e-mail.

Ακυρωμένη: Η παραγγελία σας έχει ακυρωθεί μετά από δικό σας αίτημα ή αδύνατης επικοινωνίας μαζί σας για την επιβεβαίωσή της.

Απεστάλει: Το παρόν επιβεβαιώνει ότι η παραγγελία έχει αποσταλλεί με τρόπο αποστολής που έχετε επιλέξει και άμεσα θα βρίσκεται στο χώρο σας.

Σε περίπτωση που στη παραγγελία σας προκύψει κάποια εκκρεμότητα τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας στα τηλέφωνα που μας έχετε δώσει κατά την εγγραφή ή την καταχώρηση της παραγγελίας στο site μας.

Δεν υπάρχει τρόπος απενεργοποίησης αυτών των ενημερώσεων, η αποστολή των οποίων, αποτελεί προϋπόθεση για την σωστή εξέλιξη της παραγγελίας σας. Τα e-mail αυτά σας καλούμε να φροντίζετε να μπορούν να φτάσουν σε εσάς και να τα διατηρείτε καθ’ όλη την διάρκεια της συναλλαγής μας. Είναι υποχρέωση σας, σε περίπτωση που δεν λαμβάνετε τα σχετικά e-mail, σύμφωνα με τους γενικούς όρους που διέπουν τις συναλλαγές μας, να μας ενημερώνετε χωρίς καθυστέρηση. Τα προϊόντα σας παραδίδονται το ταχύτερο δυνατό και πάντως σε χρόνο που δεν υπερβαίνει τις τριάντα ημέρες από την παραγγελία τους. Εξαίρεση αποτελούν προϊόντα με Κατάσταση παράδοσης (status) Προπαραγγελίες, Αναμένεται Σύντομα και Κατόπιν παραγγελίας, για το οποία υπάρχει ξεχωριστή ενημέρωση παράδοσης.

9. ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ-ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις : Πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας κατα την διάρκεια της επίσκεψής σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Σε περίπτωση ολοκλήρωσης της παραγγελίας αλλά σε χρονικό σημείο στο οποίο δεν έχει ακόμα αποσταλλεί από το κατάστημά μας (συνήθως 1-3 ημέρες μετά την παραγγελία σας). Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να έχει υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία με το κατάστημά μας στο 2242021993 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομίου στο info@qup.gr Ένας συνεργάτης μας θα σας καλέσει άμεσα και θα σας ενημερώσει για όλες τις επιλογές σας. Σε περίπτωση που παραγγελία σας έχει ήδη τιμολογηθεί και επιθυμείτε την ακύρωση της τότε επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης πελατών στο 2242021993 και δώστε τα στοιχεία της παραγγελίας σας. H κατάσταση της παραγγελίας σας θα αλλάξει σε κατάσταση «Ακυρώθηκε».

Δεν γίνεται αποδεκτή η ακύρωση παραγγελίας η οποία έχει τιμολογηθεί/συσκευαστεί και έχει παραδοθεί στην εταιρεία ταχυμεταφορών από εμάς.

Σε περίπτωση άρνησης παραλαβής, αδιαφορίας παραλαβής της παραγγελίας ή όμοιας κακόβουλης πράξης από την πλευρά του πελάτη, μας παρέχεται η δυνατότητα προσφυγής στη δικαιοσύνη προκειμένου να διεκδικήσουμε πιθανή ζημία εις βάρος του καταστήματός μας.

Σε περίπτωση άρνησης ή αδιαφορίας παραλαβής της παραγγελίας σας υποχρεούστε βάση νόμου να προβείτε στην κατάθεση των εξόδων αποστολής καθώς και του νόμιμου πειβαρυμένου ΦΠΑ σε Τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του καταστήματός μας σας παραδόθηκαν προϊόντα άλλα ή ουσιωδώς διαφορετικά από αυτά που παραγγείλατε εντός 14 ημερών.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αλλαγή τους με άλλο προϊόν ή προϊόντα μέχρι του ύψους του τιμήματος που έχετε καταβάλλει ή με πρόσθετο τίμημα αν επιθυμείτε, μέσα σε πέντε (5) ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος υπό την προϋπόθεση ότι το προϊόν να βρίσκεται στην κλειστή εμπορική του συσκευασία όπως ακριβώς πριν την πώληση του στην πλήρη αρχική του συσκευασία (κουτί, νάιλον, αφρολέξ κλπ) και να συνοδεύεται από την απόδειξη αγοράς επιβαρυνόμενος με τα έξοδα επιστροφής ο αγοραστής.

Το κατάστημά μας ευθύνεται για αποζημίωση σε περίπτωση ύπαρξης ελαττώματος μόνο αν αυτό έχει προκληθεί από υπαιτιότητα του, οπότε και δεν ευθύνεται για ελαφρά αμέλεια.

Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση-επισκευή να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς. Για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις τα προς αντικατάσταση-επισκευή προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν  και να είναι σε άριστη κατάσταση, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ).

Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση με το κατάστημά μας. Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή και αντικατάσταση είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις:

1. επικοινωνήσετε την ίδια μέρα ή την επομένη εργάσιμη ημέρα με το Ηλεκτρονικό Κατάστημα

2. σε περίπτωση αλλαγής του προϊόντος εντός 10 ημερών με άλλο ή άλλα μέχρι του ύψους του τιμήματος ή με πρόσθετο τίμημα ή υπαναχώρησης εντός 14 ημερών σύμφωνα με το άρθρο 5 παρ.10 του ν.2251/1994, το προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί

3. το προϊόν συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ).

10. ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ. ΕΥΘΥΝΗ ΠΩΛΗΤΗ ΓΙΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ.

Το κατάστημά μας δεν φέρει καμία ευθύνη για όλες εκείνες τις περιπτώσεις κατά τις οποίες δύναται να υπάρξει ελάττωμα στο προϊόν το οποίο έχετε παραγγείλει.

Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για πιθανές φθορές ή ζημίες που δύναται να υπάρξουν κατά την μεταφορά των προϊόντων και οφείλονται σε αμέλεια της μεταφορικής εταιρείας. Από το κατάστημά μας καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να υπάρξει συσκευασία των προϊόντων που να εγγυάται την ασφαλή μεταφορά τους.
Όλες οι εγγυήσεις ισχύουν από τις επίσημες αντιπροσωπείες/κατασκευαστικές εταιρείες τον προϊόντων. Στην περίπτωση που ένα προϊόν παρουσιάσει τεχνικό πρόβλημα εντός της εγγύησης ή εκτός εγγύησης, επικοινωνείτε με το εγκεκριμένο από τον κατασκευαστή «Service Center».

Οι Εγγυήσεις όλων των προϊόντων, τα οποία προορίζονται για την Ευρωπαϊκή Ένωση, υποχρεούνται να καλύπτονται από τους εκάστοτε επίσημους αντιπροσώπους.

Η Εγγύηση των Κατασκευαστών, καλύπτει μόνο κατασκευαστικά λάθη ή ελλείψεις στη συσκευή. Οποιαδήποτε βλάβη προέρχεται από πτώση, υγρασία, αμέλεια, κακή μεταχείριση, παρέμβαση στα εσωτερικά τμήματα από μη εξουσιοδοτημένα άτομα ή μη ενδεδειγμένη χρήση, αυτομάτως θέτει το προϊόν “Εκτός Εγγύησης” και η επισκευή του χρεώνεται.

Επιστροφές προϊόντων οι οποίες δεν παρουσιάζουν κάποιο πρόβλημα, χρεώνονται στον αγοραστή (όπως έξοδα αποστολής, διακίνησης ή ελέγχου).

11. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή):
Μπορείτε να εξοφλείσετε την παραγγελία σας μέσω αντικαταβολής μόλις την παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτήν επιβαρύνεστε με κόστος 2,50 € ανεξαρτήτου προορισμού ή ποσού.

Για ειδικές κατηγορίες προϊόντων (πχ σε προσφορές ή αγορές άνω ενός ορισμένου ποσού σε συγκεκριμένες κατηγορίες) ενδέχεται να μην υπάρχουν έξοδα. Σε αυτήν την περίπτωση στέλεχος από το τμήμα πωλήσεων θα επικοινωνήσει μαζί σας προκειμένου να σας ενημερώσει.

Επισημαίνεται ότι σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά αξίας άνω των 1.500€ (με ΦΠΑ) προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και παραστατικά αξίας άνω των 3.000€(με ΦΠΑ) προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με τους παρακάτω τρόπους:

• Κατάθεση/ έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό
• Χρέωση σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Παραστατικά προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) αξίας άνω των 500€ και έως 2.999,99€ μπορούν να εξοφλούνται και με Μετρητά, αλλά ΔΕΝ εκπίπτουν από τις δαπάνες του πελάτη.

Μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό
Εναλλακτικά μπορείτε να προβείτε σε κατάθεση/έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας. Σε αυτήν την περίπτωση αφού προβείτε στην κατάθεση και προκειμένου να μην καθυστερήσει η παραγγελία σας μπορείτε να μας στείλετε mail στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση info@qup.gr.

Το κατάστημά μας δεν είναι υπεύθυνο για το κόστος μεταφοράς και προκειμένου να ολοκληρωθεί η παραγγελία θα πρέπει να έχει κατατεθεί το σύνολο της αξίας των προϊόντων.

Μόλις επιβεβαιώσουμε την κατάθεσή θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προκειμένου να σας αποσταλεί η παραγγελία.
Τραπεζικά Ιδρύματα στα οποία μπορείτε να κάνετε κατάθεση είναι:

  • Τράπεζα Πειραιώς:GR86 0172 7070 0057 0709 9530 540  Δικαιούχος Καμπούρη Άννα
  • Τράπεζα EUROBANK: GR7802603560000110200635507 Δικαιούχος Καμπούρη Άννα

* Σε περίπτωση που επιλέξετε την κατάθεση μέσω web banking από άλλη τράπεζα εκτός των παραπάνω συνεργαζόμενων της εταιρίας μας, ενδέχεται η τράπεζα να σας χρεώσει έξοδα για τη συναλλαγή, και να υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση της συναλλαγής.

12.  ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Έξοδα Αποστολής / Δωρεάν παράδοση:
Με την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής σας παραγγελίας σας αποστέλλεται ενημερωτικό e-mail με το προϊόν που έχετε παραγγείλει. Στην συνέχεια και πριν την αποστολή των προϊόντων προηγείται πάντα τηλεφωνική επιβεβαίωση της παραγγελίας σας (αποτελεί προϋπόθεση προκειμένου να αποσταλλούν τα προϊόντα). Εάν αυτό δεν καταστεί δυνατόν σε διάστημα εντός τριών ημερών (μέσω τηλεφώνου) είτε πέντε ημερών (μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομίου), η παραγγελία θεωρείται ως μη γενόμενη και δεν εξυπηρετείται.

Μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας τα προϊόντα σας αποστέλλονται με τους κάτωθι τρόπους:

Μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ Courier ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ. Η παράδοση πραγματοποιείται σε διάστημα 1-3 εργάσιμων ημερών ανάλογα πάντα την περιοχή παράδοσης και την χρονική περίοδο κατά την οποία αυτή λαμβάνει χώρα. Ενδέχεται σε περιόδους με μεγάλο όγκο παραγγελιών (περίοδος εορτών) ο ανωτέρω χρόνος παράδοσης να μεταβληθεί. Επίσης σε δυσπρόσιτες ή απομακρυσμένες περιοχές ενδέχεται να χρειαστούν επιπλέον 1 έως 2 εργάσιμες από τον χρόνο παράδοσης.

Tα έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα είναι: 3,00 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α 17 % για δέματα μέχρι 3 κιλά, και 1.00 € συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α 17 % για κάθε επιπλέον κιλό .

• Εάν επιθυμείτε πληρωμή με αντικαταβολή ή επιπλέον χρέωση είναι: 2,50 € συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α 17 %
• Για παράδοση Σαββάτου με courier υπάρχει επιπλέον χρέωση 4,00 € συμπεριλαμβανομένου 16 % Φ.Π.Α.
• Δίνεται δυνατότητα ασφάλισης των προϊόντων κατά την μεταφορά κατόπιν συνεννόησης. Το κόστος ανέρχεται σε ποσοστό 1% επί της δηλωμένης αξίας των προϊόντων.

 

Μέσω Μεταφορικής Εταιρείας. Αποτελεί ενδεδειγμένη λύση για τις περιπτώσεις εκείνες κατά τις οποίες οι παραγγελίες σας υπερβαίνουν τα συνήθη μεγέθη. Στην περίπτωση αυτή και πριν την αποστολή της παραγγελίας υπάρχει τηλεφωνική επικοινωνία προκειμένου να ενημερωθείτε για το κόστος αποστολής.

Σε περίπτωση αποστολής των προϊόντων με μεταφορική εταιρεία ο μόνος τρόπος αποστολής είναι η κατάθεση του ποσού σε Τραπεζικό λογαριασμό.

Δωρεάν Αποστολή Προϊόντων: Ενδέχεται σειρά προϊόντων που βρίσκονται σε προσφορά ή υπερβαίνουν αξία άνω ενός οριζόμενου ποσού να αποστέλλονται είτε μερικώς δωρεάν (πχ μόνο με έξοδα αντικαταβολής) είτε εντελώς δωρεάν. Στην περίπτωση αυτή και κατά την στιγμή της ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας θα ενημερώνεστε από συνεργάτη μας.

Οι ανωτέρω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 17%