Τρόποι Πληρωμής

ΜΕΣΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ
Μπορείτε να εξοφλείσετε την παραγγελία σας μέσω αντικαταβολής μόλις την παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτήν επιβαρύνεστε με κόστος 2,50 € ανεξαρτήτου προορισμού ή ποσού.

Για ειδικές κατηγορίες προϊόντων (πχ σε προσφορές ή αγορές άνω ενός ορισμένου ποσού σε συγκεκριμένες κατηγορίες) ενδέχεται να μην υπάρχουν έξοδα. Σε αυτήν την περίπτωση στέλεχος από το τμήμα πωλήσεων θα επικοινωνήσει μαζί σας προκειμένου να σας ενημερώσει.

Επισημαίνεται ότι σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις παραστατικά αξίας άνω των 500 € (είτε απόδειξη λιανικής πώλησης είτε τιμολόγιο πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται αποκλειστικά και μόνο είτε με κατάθεση/έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό είτε με χρέωση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας.

ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ
Εναλλακτικά μπορείτε να προβείτε σε κατάθεση/έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας. Σε αυτήν την περίπτωση αφού προβείτε στην κατάθεση και προκειμένου να μην καθυστερήσει η παραγγελία σας μπορείτε να μας στείλετε mail στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση info@qup.gr

Μόλις επιβεβαιώσουμε την κατάθεσή θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προκειμένου να σας αποσταλεί η παραγγελία.

Τραπεζικά Ιδρύματα στα οποία μπορείτε να κάνετε κατάθεση είναι:

Τράπεζα EUROBANK: GR7802603560000110200635507 Δικαιούχος Καμπούρη Άννα

* Σε περίπτωση που επιλέξετε την κατάθεση μέσω web banking από άλλη τράπεζα εκτός των παραπάνω συνεργαζόμενων της εταιρίας μας, ενδέχεται η τράπεζα να σας χρεώσει έξοδα για τη συναλλαγή, και να υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση της συναλλαγής.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ / ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ (DEBIT/CREDIT)
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα μας μπορείτε να πληρώσετε εύκολα και με ασφάλεια μέσω πιστωτικής κάρτας. Επισημαίνεται ότι στο ηλεκτρονικό κατάστημα μας γίνονται δεκτές μόνο οι πιστωτικές-χρεωστικές-προπληρωμένες κάρτες οι οποίες έχουν εκδοθεί στην Ελλάδα. Δεχόμαστε MasterCard και Visa. Με τις πιστωτικές κάρτες MasterCard και Visa μπορείς να είσαι βέβαιος για την ασφάλεια των συναλλαγών σου.

«Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών πληρωμών, η EveryPay είναι αδειοδοτημένο Ίδρυμα Πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος (αρ. απόφασης 280/3/23-7-2018 ΦΕΚ Β 3010/25-7-2018), και διαχειρίζεται με ασφάλεια στοιχεία συναλλαγών πληρωμών με κάρτες, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών με κάρτες. Η Everypay είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ασφάλειας διαχείρισης συναλλαγών με κάρτες (PCI DSS), και υπόκειται σε περιοδικούς ελέγχους από εξειδικευμένη συμβουλευτική εταιρία. Όλες οι υπηρεσίες της Everypay γίνονται μέσα από ασφαλείς συνδέσεις με πιστοποιητικά 256 bit SSL. Η EveryPay υποστηρίζει επίσης τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας 3D Secure, μία επιπρόσθετη δικλίδα ασφαλείας για κάρτες VISA, MasterCard & American Express. Ο Πληρωτής τότε θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον προσωπικό του μυστικό κωδικό, για να ολοκληρώσει με επιτυχία την συναλλαγή»