up.gr-removebg-preview

Τρόποι & Έξοδα Αποστολής

Όλα μας τα προϊόντα αποστέλλονται με την εταιρεία ταχυμεταφοράς ΕΛΤΑ COURIER ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ  ενναλακτικά και για λόγους μείωσης του κόστους μεταφοράς  υπάρχει η δυνατότητα αποστολής προϊόντων με  μεταφορική εταιρεία. Σε αυτήν την περίπτωση προηγείται πάντα επικοινωνία  ειδικευμένου συνεργάτη μας με εσάς.

Χρόνος Παράδοσης

  • Παράδοση σε 1-3 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με τον προορισμό και τη χρονική περίοδο. Σε εποχές υψηλού φόρτου όπως Εορταστική περίοδο Χριστουγέννων – Πάσχα, η χρονική περίοδος διαφοροποιείται, οι πελάτες θα ενημερώνονται για το ακριβή χρόνο παράδοσης.
  • Σε Δυσπρόσιτες ή απομακρυσμένες περιοχές μπορεί να χρειαστούν επιπλέον 1 έως 3 εργάσιμες από τον χρόνο παράδοσης

Τα προϊόντα συσκευάζονται και αποστέλλονται εντός 24 ωρών από την παραγγελία σας με την προϋπόθεση οτι είναι άμεσα διαθέσιμα.

Έξοδα Αποστολής

  • Tα ελάχιστα έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα είναι: 2,50€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α 24 % για δέματα μέχρι 3 κιλά, και 1.50 € συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α 24 % για κάθε επιπλέον κιλό.
  • Για παράδοση Σαββάτου με courier υπάρχει επιπλέον χρέωση 4,50€ συμπεριλαμβανομένου 24 % Φ.Π.Α.
  • Δίνεται δυνατότητα ασφάλισης των προϊόντων κατά την μεταφορά κατόπιν συνεννόησης με το τηλεφωνικό Κέντρο στο 2242021993.

Δωρεάν Έξοδα Αποστολής

Για παραγγελίες άνω των 50€ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν. Απαραίτητη προϋπόθεση για την δωρεάν αποστολή αποτελεί η προηγουμένως κατάθεση του ποσού της αγοράς Το κατάστημά μας δύναται να αρνηθεί αποστολή προϊόντων σε πελάτες με ιστορικό επαναλαμβανόμενων αρνήσεων παραλαβής, ακυρώσεων, ή/και επιστροφών.

SHOPPING BAG 0

RECENTLY VIEWED 0